Reisaanbod

Voorbeelden van individuele reisprogramma’s in Wit-Rusland en in Oekraïne

Hoogtepunten van Wit-Rusland

Heeft u een ruime week de tijd en wilt daarin zoveel mogelijk hoogtepunten van het land meemaken? Dan is dit het ideale Wit-Rusland programma voor u. Een pittig en intensief programma met daarin de hoofdstad Minsk, de cultuursteden Vitebsk, Polotsk en Grodno, kastelen & paleizen en een beroemd natuurreservaat.

LEES MEER

Hoogtepunten van Oekraïne – Kyiv, Lviv en Odesa

Voor wie niet zoveel tijd heeft biedt dit programma de kans om de drie belangrijkste trekpleisters van Oekraïne in een tijdsbestek van een week te aanschouwen. Kyiv is de hoofdstad, volop in beweging en kent cultuur in allerlei uitingen. Het centrum van Lviv is authentiek en befaamd, en Odesa is …Odesa.

LEES MEER

Avontuurlijke Gezinsvakantie in Wit-Rusland

Een 15-17 daags self-drive programma met veel afwisseling. U vliegt op Minsk en per huurauto en rijdt zelf door Wit-Rusland. U bezoekt boeiende steden & musea, natuurparken, overnacht bij mensen thuis en relaxt bij de Braslov meren. Prijsindicatie vanaf €1.000 p.p. bij vier personen voor 17 dagen.

LEES MEER

Industriële Tour in Centraal- en Oost Oekraïne

ZELF GETEST IN 2019! – Een heel bijzonder reisprogramma, en niet voor iedereen. Deze reis staat in het teken van Sovjet-architectuur, van vervallen en ook nieuwe staalfabrieken, van ruimtevaart, van militaire complexen en van Chornobyl! Met start en finish in Kyiv gaat u tussendoor richting Oost-Oekraïne, uiteraard niet naar het oorlogsgebied.

LEES MEER

20150604_111146 (Custom)

Terug naar de Sovjet-Unie

Een korte reis naar Minsk en nabije omgeving die in het teken staat van Sovjet nostalgie in de vorm van architectuur en musea. Optioneel kunt u een opera of ballet bijwonen of zelfs Sovjet-appartementen bezoeken en daar ook dineren!

LEES MEER

Schatten van West Oekraïne – tussen Lviv en de Karpaten

NIEUW IN 2020! – Een programma voor de liefhebber, met tijd. In maar liefst 17 dagen maakt u kennis met de hoogtepunten van Westelijk Oekraïne, met start en finish in Lviv. Dit reisprogramma is in 2019 getest en opgesteld door Oksana (afkomstig uit het gebied) als afstudeeropdracht, waarvoor ze zelf alle plaatsen heeft bezocht.

LEES MEER

Mannentrip naar Minsk en omgeving

Een vijfdaagse afwisselende trip met veel ‘manneninteresses’ naar Belarus en de hoofdstad Minsk. Met bezoeken aan de WOII herinneringen de Stalin Lijn en het Khatyn Monument, gevolgd door een overnachting in een boshut in een natuurreservaat. Een dagje kayaking (’s winters langlaufen) en een bezoek aan de Belaz fabriek met de grootste dumptrucks ter wereld staan ook op het programma en uiteraard is er volop gelegenheid om het nachtleven van Minsk te verkennen.

LEES MEER

Vrouwentrip naar Minsk en omgeving

Een vierdaagse trip met optie tot vijf dagen vol afwisseling. Maak kennis met de cultuur en geschiedenis van de hoofdstad van Belarus, en uiteraard het uitgaansleven. Met speciale activiteiten voor vrouwen, zoals een excursie naar een sieradenfabriek en ontspannen in een wellness complex. Een dagje op het platteland met paardrijden en volksdansen maken het unieke programma compleet!

LEES MEER

Roadtrip in het Zuiden en uitstap naar Kiev

Vanuit Minsk rijdt u naar Gomel in het zuidoosten. Per trein volgt een driedaags programma in Oekraïne, in Kiev en naar Chernobyl. Terug in Wit-Rusland reist u door natuurpark Prypyat en via Brest en de kastelen van Mir & Neswizh terug naar Minsk. Een afwisselend programma met natuur, cultuur en ook de WO2 geschiedenis.

LEES MEER

Citytrip Minsk

Een vierdaagse trip naar het moderne en aangename Minsk, inclusief (deels optionele) excursies in en buiten de stad. U kunt in Minsk ook mountainbiken, u kunt een indrukwekkend museum over WOII bezoeken, en er zijn nog veel meer en diverse mogelijkheden in de stad.

LEES MEER

Homestay reis in Wit-Rusland

Uit ervaringen van klanten en ook van ons zelf concluderen we dat de beste en leukste manier om Wit-Rusland te leren kennen het overnachten in de vriendelijke en fraaie homestays is. Dat gaat het best in combinatie met het huren van een auto. Wij hebben daarvoor dit 12-daagse programma opgesteld.

LEES MEER

Wit-Rusland Compleet

Een reis van twee weken naar de belangrijkste hoogtepunten van het land, inclusief een verblijf op een traditionele boerderij, een nacht in een kasteel en een bezoek een een 600-jaar oud natuurpark. Natuurlijk ontbreken de steden Minsk, Vitebsk, Polotsk, Grodno en Brest niet.

LEES MEER

Fietsvakantie in Wit-Rusland

Wit-Rusland is vlak, heeft goede wegen en weinig verkeer, prima omstandigheden om te fietsen. Deze fietsvakantie brengt u in 10 dagen van Brest via mooie natuurparken en stadjes tot de hoofdstad Minsk.

LEES MEER

In de Voetsporen van Napoleon

Deze tour van een week brengt u langs plaatsen waar Napoleon belangrijke veldslagen met de Russen heeft uitgevochten. Tevens bezoekt u musea en andere herinneringen aan de Eerste – en Tweede Wereldoorlog.

LEES MEER