Reiskalender 2020

Reiskalender 2020

Wij bieden voornamelijk individuele reisprogramma’s aan in Wit-Rusland en Oekraïne, met de volgende uitzonderingen.

Allereerst is een uitzondering gemaakt voor de Industriële Tour in Oekraïne, gezien het speciale karakter van deze reis. Zie de reiskalender hieronder.

Daarnaast kunt u bij ons een zevendaagse groepsreis in Belarus boeken, met start en finish in Minsk. De groepen worden internationaal samengesteld en gaan al door bij twee deelnemers. De kosten bedragen €910 p.p. inclusief accommodaties, transfers, ontbijt en Engelstalige begeleiding tijdens excursies. U bezoekt Minsk, Grodno, Brest, het Belovezhskaya Pushcha natuurreservaat en het paleis & kasteel van Nesvizh resp. Mir.
Deze groepsreis wordt elke week van maart tot november georganiseerd!
Schrijft u voor meer informatie naar ardjan@wit-ruslandreizen.nl.

Tenslotte is het mogelijk om uw eigen, individuele reis in de reiskalender op te nemen als groepsreis, met de door u gewenste data. Wij zoeken dan naar medereizigers. Mailt u ons voor de exacte voorwaarden en uw reisplannen, wij helpen u graag verder.

juni 2020
5-16 juni, 12-daagse Industriële Tour in Centraal Oekraïne. Met lokale, Engelstalige begeleiding. 6-10 personen. Kosten €1.365 per persoon. Dit is onze Industriële Tour, inclusief de twee optionele excursies naar het Strategic Missile Center in Permovaisk, en het Korolev Museum in Zhytomyr.

Contact